Antibakteriální čistící gel na ruce 100 ml VIVAPHARM jen za 99 Kč na Vivaco.cz

Sleva Vyprší N/A
Antibakteriální čistící gel na ruce 100 ml VIVAPHARM jen za...Více

Antibakteriální čistící gel na ruce 100 ml VIVAPHARM jen za 99 Kč na Vivaco.cz

Alkoholový čistící gel na ruce s antibakteriální přísadou a TTO pro čištění rukou ničí bakterie a viry bez použití vody a mýdla. Obsahuje 60% alkohol a olej z čajovníku, nejsilnější přírodní antiseptikum. Méně

Zobrazit slevu
100% úspěšnost

Dárek zdarma ke každé objednávce na Vivaco.cz

Sleva Vyprší N/A
Ke každé objednávce od nás získáte zdarma antibakteriální gel na...Více

Ke každé objednávce od nás získáte zdarma antibakteriální gel na ruce.
A navíc,  nakupte alespoň za 899 Kč a k Vaší objednávce Vám přibalíme jako dárek luxusní pěnu do koupele. Méně

Zobrazit slevu
100% úspěšnost

Vivaco.cz – slevový kód -25% sleva na vše

Kupón Vyprší N/A
Přírodní pleťová, vlasová a tělová kosmetika české značky Vivaco se...Více

Přírodní pleťová, vlasová a tělová kosmetika české značky Vivaco se slevou 25% na oficiálním e-shopu. Pro uplatnění akce použijte tento slevový kupón při vašem nákupu. Sleva lze uplatnit i na již zlevněný sortiment.

Dopravu zdarma získáte při nákupu nad 1000 Kč.

Platí do 30. 8. 2020

Méně

VIVACO25 Zobrazit kupón
100% úspěšnost

O eshopu Vivaco.cz

Vivaco.cz – vysoce kvalitní přírodní kosmetika pro pokožku, vlasy, tělo a koupel. Originální produkty jsou založeny na tradičních, osvědčených metodách obohacených o nejnovější poznatky moderní vědy. Všechny výrobky jsou vyráběny v České republice.

Vivaco.cz se snaží nabídnout jen to nejlepší, co příroda nabízí. V kosmetice se využívají blahodárné účinky arganového oleje, výtažků z kozího mléka, hadího jedu, konopného oleje, aloe vera, mandlového oleje atd. Každá z těchto surovin je jedinečná a má jedinečné účinky na lidské zdraví. Přijali tradiční recept na mandlový krém, který už naše babičky milovaly.

Oblíbené jsou také masážní gely na koňský balzám s koňským kaštanem, které zmírňují problémy s revmatismem a křečovými žilami, stejně jako bolesti kloubů a svalů.

Jako první na český trh vstoupili s technologií syntetického hadího jedu, který má účinky podobné botoxu, ale naopak dokáže vyhladit vrásky bez narušení obličejových svalů a výrazů.

Kategorie produktů na Vivaco.cz

V péči o pleť se můžete zaměřit na produkty: pleťové krémy, pleťová séra, pleťové masky, pleťové oleje, odličování pleti, péči o oči, péči o rty, péči proti vráskám a pigmentaci. Péče o tělo nabízí: tělová mléka a krémy, tělové peelingy, organickou organickou kosmetiku, péči o celulitidu, odstraňování chloupků, sprchové gely a pěny, koupelové soli, mýdla na ruce a další výrobky. Vivaco vám také nabízí produkty pro péči o vlasy v kategoriích šampony, kondicionéry, masky a regenerátory a také vlasové vody. Chraňte se před sluncem: solární kosmetika, sluneční krém, sluneční kosmetika pro děti, samoopalovací přípravky a výrobky po opalování.

Kosmetika Vivaco

Obchod nabízí certifikaci přírodní kosmetiky bez parabenů, kosmetiku netestovanou na zvířatech, 100% záruku spokojenosti pro všechny zákazníky, tradičního českého výrobce s dlouholetou tradicí a jako poděkování za vaši objednávku dárek ke každé objednávce bez omezení. Zdarma si můžete vychutnat malé balíčky, vzorky a mnoho dalších zajímavých drobností.

Objednávky nad 1 000 Kč jsou vždy zdarma. Pokud si objednáte u společnosti, získáte slevu 20% na celou objednávku.

Doručení probíhá Českou poštou formou balíku ručně nebo poštou, možný je také PPL, Geis, Uloženka, Zásilkovna a osobní odběr v Olomouci. Můžete platit v hotovosti, na dobírku a online platební kartou GoPay.

Vivaco vrácení zboží

U společnosti Vivaco mohou všichni zákazníci vrátit zboží v zákonné lhůtě 14 dnů bez udání důvodu. Zašlete zboží zpět na adresu Vivaco store address, s.r.o., Technologická 924/19, 779 00 Olomouc.

Produkt by měl být v nepoškozeném původním obalu a s prodejním dokladem nebo jeho kopií. K zásilce přiložte vyplněný storno formulář. Kupující nese veškeré náklady spojené s vrácením.

Prohlášení o odstoupení lze zaslat elektronicky na adresu vivacoweb@seznam.cz.

Jak získat slevový poukaz Vivaco

Slevový poukaz Vivaco můžete získat na různých slevových akcích, které obchod organizuje po celý rok.

Aby vám neunikly žádné speciální nabídky, speciální nabídky a poukázky na slevu, vyplatí se přihlásit k odběru novinek. Díky tomu budou všechny informace odeslány přímo do vaší e-mailové schránky. Můžete se také zaregistrovat a stát se registrovaným zákazníkem přímo na webových stránkách obchodu, což má mnoho výhod.

Slevy Vivaco – výprodej, Černý pátek …

Slevy Vivaco jsou nabízeny s různými slevovými kampaněmi. Zlevněné produkty najdete v časopise v sekci Akce a slevy na webu e-shopu.

Během Vivaco Black Friday si můžete také koupit produkty se slevou až 33%.

Při nákupu ve společnosti je poskytována sleva 20% na celý nákup. Chcete-li získat tuto slevu, jednoduše zadejte identifikační číslo společnosti, kterou nakupujete.

Ke každé objednávce dostanete další dárek – například vzorky nebo testery nových produktů.

Hledáte Vivaco.cz slevový kód? Náš web nabízí ten nejlepší Vivaco.cz slevový kupón! Pokud vás zajímá Vivaco.cz sleva, jste také na správném místě, denně pro vás aktualizujeme databázi slevových kódů, kupónů a těch nejzajímavějších slev z českého internetu.


Pomůžeme vám nakoupit levněji. Pomocí slevových kupónů, které zadáte v průběhu objednávky. Sleva se odečte z původní ceny a za svůj nákup tak zaplatíte méně. Všechny slevové kupóny u nás naleznete zcela zdarma.