Plastový kryt iSaprio – Bazinga 01 na Krytoo.cz

Sleva Vyprší N/A
Nejprodávanější plastový kryt iSaprio - Bazinga 01 - Samsung Galaxy...Více

Nejprodávanější plastový kryt iSaprio – Bazinga 01 – Samsung Galaxy A8 2018 na Krytoo.cz.

Stylový ochranný kryt pro telefon je vyrobený z odolného plastu. Kryt je velmi tenký a lehký a padne dobře do ruky. Méně

Zobrazit slevu
100% úspěšnost

Krytoo.cz – slevový kód -20% sleva na vše

Kupón Vyprší N/A
Sleva 20% na kompletní sortiment e-shopu Krytoo.cz. Pro uplatnění akce...Více

Sleva 20% na kompletní sortiment e-shopu Krytoo.cz. Pro uplatnění akce použijte při nákupu tento slevový kupón.

Se slevou tak pořídíte originální v Česku vyráběné kryty a obaly na mobilní telefony všech světových značek.

Tento slevový kód platí do 12. 1. 2020. Méně

VANOCE Zobrazit kupón
100% úspěšnost

O obchodu Krytoo.cz

Originální pouzdra, obaly a obaly na mobilní telefony všech světových značek. Hledáte originální obaly a pouzdra na mobilní telefony? Takže máte pravdu s námi.

Rozsah obalů a obalů lze samozřejmě třídit podle značky telefonu, tabletu. Najdete zde také další příslušenství pro telefony a tablety, např. B. externí baterie, stojany, držáky, sluchátka, reproduktory, čočky, pera, sportovní vybavení, kabely, adaptéry, nabíječky, ochranné fólie a tvrzené sklo.

Značky na Krytoo

Můžete si také koupit univerzální pouzdra pro mobilní telefony – ve formě tašek, tašek. Dodávka je zdarma od nákupu 600 korun. Mezi značkami Mabilas, na nichž jsou skříně vyráběny, můžeme jmenovat Aligator, Baseus, Enkay, Gearmax, Haweel, Hoco, iSaprio, Itian, Kakapi, Lychee, Lopurs, Neuveden, Pofoko, Rock, Vmax, Zomei.

Krytoo.cz je firma, která se specializuje na obaly a obaly na mobilní telefony a tablety. Na rozdíl od běžných obchodů je Kratoo.cz ve většině případů vyráběno v České republice a přizpůsobeno individuálním telefonům. Neexistuje tedy žádná Čína, která by se nehodila. Rozsah krytí se neustále rozšiřuje.

Obchod v současné době nabízí obaly pro značky mobilních telefonů Apple, Samsung, Lenovo, Sony, Huawei, Xiaomi, HTC, LG, ASUS a Nokia. Frekvence modelů se liší. Většina modelů je pokryta společností Apple a jen velmi málo společností Nokia. Občas najdete několik univerzálních obalů. Pro tablety jsou k dispozici pouze pouzdra pro iPad.

Další sortiment na Krytoo

Kromě balení můžete zakoupit také externí baterie, kabely a nabíječky, ochranné fólie a ztuženou paměť, stojany, čočky, zařízení, sluchátka, pera, sportovní výrobky nebo reproduktory.

Kryty a kryty nabízené iSaprio jsou k dispozici pro většinu mobilních telefonů. Pokud vyberete a objednáte kryt, bude dáno tisku. Obálky jsou skladem, ale tisk je možný na vyžádání. Obal je vždy zcela nový. Potisk je poté lakován ve výrobě. Je tak vodotěsný a nemusíte se bát, že váš tisk zmizí nebo bude poškozen. Malování má také velkou výhodu v tom, že tisk není snadno poškrábán.

Vlastní design krytu na Krytoo.cz

Nemusíte se tedy obávat tlaku, který v průběhu času zmizí, jako je tomu u některých levných krytů, které byly dováženy pouze z Číny. Tisk obvykle trvá 1 až 2 dny. Kryt by pak měl být suchý po dobu 1 dne. Obal obdržíte přibližně třetí den po objednání. V důsledku toho je kryt matný a nevyklouzne z kontroly. Váš telefon je tedy v bezpečí. Potisk je vyroben v České republice a není závislý na zahraničních výrobcích.

To umožňuje společnosti Krytoo.cz sledovat kvalitu a vymýšlet originální tisky, které nikdo nemá. Kryty jsou vždy na zadní straně telefonu. Kvalitní tisk je vždy umístěn na zadní straně telefonu a okraje jsou průhledné. Kryty však neslouží jako náhradní kryty baterií – jsou také další vrstvou, která chrání celý telefon.

Hledáte Krytoo.cz slevový kód? Náš web nabízí ten nejlepší Krytoo.cz slevový kupón! Pokud vás zajímá Krytoo.cz sleva, jste také na správném místě, denně pro vás aktualizujeme databázi slevových kódů, kupónů a těch nejzajímavějších slev z českého internetu.


Pomůžeme vám nakoupit levněji. Pomocí slevových kupónů, které zadáte v průběhu objednávky. Sleva se odečte z původní ceny a za svůj nákup tak zaplatíte méně. Všechny slevové kupóny u nás naleznete zcela zdarma.