SIKO akce: Zrcadlo s fazetou Naturel Crystal 60×80 cm jen za 769 Kč

Sleva Vyprší N/A
SIKO akce: Zrcadlo s fazetou Naturel Crystal 60x80 cm jen...Více

SIKO akce: Zrcadlo s fazetou Naturel Crystal 60×80 cm jen za 769 Kč

ZOB8060F

Obdélníkové zrcadlo s fazetou o rozměru 60×80 cm. Orientace zrcadla na výšku i na šířku.

Méně

Zobrazit slevu
100% úspěšnost

WC kombi, pouze mísa Vitra S50 jen za 3190 Kč na SIKO.cz

Sleva Vyprší N/A
Wc kombi, pouze mísa Vitra S50 vario odpad 5332-003-0585 za...Více

Wc kombi, pouze mísa Vitra S50 vario odpad 5332-003-0585 za 3190 Kč na SIKO.cz Méně

Zobrazit slevu
100% úspěšnost

Umyvadlová baterie S-Line Pro chrom jen za 499 Kč na Siko.cz

Sleva Vyprší N/A
Umyvadlová baterie S-Line Pro chrom jen za 499 Kč na...Více

Umyvadlová baterie S-Line Pro chrom jen za 499 Kč na Siko.cz

Páková stojánková umyvadlová baterie bez výpusti. V zaobleném designu. V chromovém provedení. Průtok baterie je 16 litrů/minutu. Ramínko je ve výšce 6,9 cm. Méně

Zobrazit slevu
100% úspěšnost

Vinylová podlaha Naturel Better Vancouver Oak dub 2,5 mm jen za 549 Kč na SIKO.cz

Sleva Vyprší N/A
Vinylová podlaha Naturel Better Vancouver Oak dub 2,5 mm jen...Více

Vinylová podlaha Naturel Better Vancouver Oak dub 2,5 mm jen za 549 Kč na SIKO.cz Méně

Zobrazit slevu
100% úspěšnost

Osobní odběr zdarma na 26 prodejnách SIKO

Sleva Vyprší N/A
Osobní odběr zdarma na 26 prodejnách SIKO
Zobrazit slevu
100% úspěšnost

Sleva až 80%!

Sleva Vyprší N/A
Potřebujete super výhodně zrekonstruovat koupelnu, obměnit vanu nebo sprchový kout?  V...Více

Potřebujete super výhodně zrekonstruovat koupelnu, obměnit vanu nebo sprchový kout?  V našem koupelnovém outletu najdete potřebné vybavení se slevou až 80%. Méně

Zobrazit slevu
100% úspěšnost

O SIKO

Pokud hledáte dlaždice, podlahy nebo kuchyňské nebo koupelnové spotřebiče, jste na správném místě. Internetový obchod nabízí vše na jednom místě. Součástí e-shopu jsou i dveře jako interiéry nebo skleněné a skládací dveře. Stačí si vybrat. Při nákupu můžete ušetřit více. Musíte použít pouze různé slevy Siko, např. B. Slevové kupóny nebo slevové kódy nebo jiné speciální nabídky. Mnozí také rádi prodají Siko. Z důvodu přehlednosti je web rozdělen do následujících kategorií:

  • Koupelna
    Obklady a dlažby
    Kuchyně
    Dveře

Nemusíte si říkat, že toaletní potřeby nejsou tak jednoduché nebo levné. Musíte myslet na všechno. Obklady, dlažby, umyvadla a umyvadla, toalety, bidety, kohoutky, koupelnové doplňky, ale také vany a vany, sprchy nebo nábytek a zrcadla. To je jen část věcí, které musíte zvážit při nastavování vašich koupelnových snů. V koupelně je velmi důležité a kvalitní osvětlení, najdete také v Siko. To platí také pro vytápění a horkou vodu. Můžete si koupit radiátory, kotle, podlahové vytápění a příslušenství radiátorů. E-shop nezapomíná na vysoce kvalitní čisticí prostředky, které samy odstraňují většinu skvrn. Každý si je jistý, že instalace budov začíná podlahou a dlaždicemi. V e-shopu najdete velký výběr dlaždic a dlaždic podle vašich preferencí. Nebo dáváte přednost mozaice? Žádné problémy. Najdete zde kamenné mozaiky, skleněné mozaiky, keramické nebo nerezové mozaiky. Stačí si vybrat.

E-shop nabízí také luxusní, lisované díly, obkladové kameny, fasádní pásy, ale také stavební chemii. Hledáte kvalitní kuchyni? Kupte si vysoce kvalitní kuchyňské náčiní a získejte montáž zdarma. K dispozici jsou také kuchyňské spotřebiče, indukční talíře, držáky svíček a doplňky, kuchyňské doplňky a mnoho dalšího. V Siko však najdete vše na jednom místě a nemusíte ztrácet hotový Majland. Jediné, co musíte udělat, je využít různých slev, které nabízí Siko a určitě ušetříte nějaké peníze. Potěší také slevový kupón Siko.

Koupelny, kuchyně a kuchyně, obklady a dveře. To vše najdete v obchodech Siko. A můžete to dokonce vyzkoušet sami. Pokud však nechcete nebo nemůžete zvážit cestu do kamenného obchodu, je zde také Eshop Siko.cz. Nabídka je stejně široká jako v kamenných obchodech.

Na Siko.cz budou nabízet, navrhovat, ale přepravovat a instalovat vše, co potřebujete, do kuchyně, koupelny nebo kdekoli jinde v domě. A nejen interně je Siko.cz praktickým dodavatelem pro profesionály. Pokud plánujete, navrhujete, kreslíte a používáte plánovače a konfigurátory volně dostupné na Siko.cz

Zboží na SIKO.cz

Pro lepší orientaci můžete získat představu o nabízeném zboží v obchodech i v e-shopu. Existují katalogy – zejména do koupelen a kuchyní. Nabízíme produkty od mnoha partnerských výrobců, kteří zaručují kvalitní zboží.

V koupelně se můžete zaměřit na nábytek, zrcadla, koupelnový nábytek na míru, osvětlení koupelen, topení a horkou vodu, stavební chemii, nářadí a doplňky, čisticí prostředky a prodejní kategorii. Můžete si vybrat mezi dlaždicemi, dlaždicemi, mozaikami, luxery, lištami, dlaždicemi, fasádními pásy, stavebními chemikáliemi, nástroji a příslušenstvím, čisticími prostředky a chemikáliemi a také prodejem. U kuchyní jsou k dispozici kuchyňské spotřebiče (obvykle vestavěné), dřezy, kuchyňské kohoutky, kuchyňské doplňky, kuchyňské dlaždice, kuchyňské dlaždice, kuchyňské osvětlení a vlastní kuchyňská linka nebo sektorová kuchyň. Vyberte si z interiérových dveří, skleněných dveří, skládacích dveří, posuvných dveří a pouzder, vstupních dveří, speciálních dveří, kliky a kování, zárubní, stavebních skříní a dalších.

Doprava SIKO.cz

Přeprava probíhá v závislosti na druhu zboží – přepravce balíků nebo palety. Je také možné použít osobní sbírku. Za zboží můžete platit na dobírku, kreditní kartou online, bankovním převodem expresním nebo tradičním bankovním převodem.

Hledáte SIKO.cz slevový kód? Náš web nabízí ten nejlepší SIKO.cz slevový kupón! Pokud vás zajímá SIKO.cz sleva, jste také na správném místě, denně pro vás aktualizujeme databázi slevových kódů, kupónů a těch nejzajímavějších slev z českého internetu.


Pomůžeme vám nakoupit levněji. Pomocí slevových kupónů, které zadáte v průběhu objednávky. Sleva se odečte z původní ceny a za svůj nákup tak zaplatíte méně. Všechny slevové kupóny u nás naleznete zcela zdarma.