slevový kód -20% na vše

Kupón Vyprší N/A
Slevový kód do eshopu Oriens-Store, který vám zlevní nákup o...Více

Slevový kód do eshopu Oriens-Store, který vám zlevní nákup o 20%. Méně

ORIENS Zobrazit kupón
100% úspěšnost

Tous šperky nabízené v eshopu Oriens Store jsou vyráběny z vysoce kvalitních kovů a drahokamů s využitím nových technologií a materiálů, jako jsou titan, silikon, syntetické drahokamy (vyrobené metodou hydrotermální syntézy), cinabarit nebo dvouvrstvý zlatý laminát (stříbro laminované se dvěma zlatými vrstvami). Postupujte podle pokynů v osvědčení o pravosti, které jste dostali ke koupi, aby šperky zůstaly v perfektním stavu co nejdéle.

Uložte šperky v kufru. Tím se zabrání poškrábání.

Vyvarujte se kontaktu s vodou. Pokud potřebujete šperky vyčistit, přiveďte je do našeho obchodu.

Nedovolte, aby šperky přicházely do styku s chemikáliemi. Nevystavujte je kolísání teploty nebo mechanickému poškození.

Šperky v průběhu času mohou vykazovat známky opotřebení.

Pravidelně také kontrolujte stav kamenů a kloubů na řetízcích a náramcích.

Za každý nákup obdržíte brožuru s deseti nabídkami pro správné používání našich šperků.

Objednané skladování

Chcete-li zabránit poškrábání šperků, uložte je v původním obalu a nedovolte, aby se šperky dotkly.

Jemné čištění

Šperky očistěte jemným mýdlem, měkkým kartáčem a teplou vodou. Po opláchnutí mýdla velkým množstvím vody a zaschnutí by šperky měly znovu získat svůj původní vzhled. Šperky s drahými kameny by měl čistit odborník.

Zlato a stříbro mohou ve vzduchu oxidovat. Tato reakce se může zvýšit zejména u stříbrných produktů, pokud přijdou do styku s pH vaší pokožky. V důsledku oxidace může zlato zbarvit červeně a stříbro žlutě nebo tmavší. Pokud si chcete šperky vyčistit, přiveďte je do našeho obchodu s tousty.

Diamanty a drahé kameny vyžadují zvláštní péči

Na tvrdé povrchy nenarazte na diamanty a drahé kameny a nevystavujte je extrémním teplotním výkyvům.

Co poškozuje šperky?

Rtuť trvale poškozuje každý drahý kov. Proto se vyhněte kontaktu s touto látkou. Pokud však vaše šperky přijdou do styku s rtutí, vezměte je co nejdříve do našeho tous shopu. V obchodě odstraníme rtuť a pokusíme se omezit rozsah poškození.

Šperky s krystaly a / nebo lakovanými šperky, jako jsou kultivované perly, perleťové korály a korály organického původu, jsou velmi jemné. Vyvarujte se kontaktu těchto šperků s chemikáliemi a kosmetikou (lak na vlasy, parfémy, krémy atd.).

Bílé zlato

Bílé zlato s rýdzostí 750 je slitina čistého zlata a stříbra, palladia nebo jiných kovů. Bílé zlato je původně šedé barvy. Chcete-li získat typický bílý tón, musí být zlato vždy pokryto rhodiem. Rhodium se časem setře s použitím a kontaktem s pokožkou – nejrychlejším procesem pro prsteny a náramky.

Šperky nemají rádi vodu

Ujistěte se, že šperky s koženými prvky nepřijdou do styku s vodou. Kontakt s vodou může způsobit poškození kůže. K čištění těchto druhů zboží je pověřte odborníky v našem obchodě.

Galvanické – inteligentní zlato
Tento nejmodernější proces výroby šperků umožňuje výrobu velkých kusů šperků bez viditelného svařování. Vzhledem k velkému a velmi hladkému povrchu je nutné chránit tento šperk před hrboly. Tous je průkopníkem v této technologii, která je založena na mnoha inovacích. Nedoporučujeme proto opravovat tyto šperky mimo naši pobočkovou síť.

Údržba

Pravidelně kontrolujte své šperky (zejména prsteny a náramky) a občas si sestavte náhrdelníky z kultivovaných perel nebo drahých kamenů.

Vyhněte se opravám domů

Nikdy neprotahujte, nezkracujte, neroztrhávejte ani nestlačujte šperky. Pokud chcete své šperky přizpůsobit nebo upravit, vezměte si je s Tousem a naši specialisté provedou jakoukoli změnu.

Certifikát pravosti Tous

Při nákupu Tous Jewelry obdržíte certifikát pravosti, který zaručuje legální původ produktu. Tento certifikát je zárukou dobré práce, kterou Tous zná od roku 1920. Všechny šperky společnosti Tous vyhovují nejvyšším standardům stanoveným zákonem. Používáme vysoce kvalitní zlato (750/000) a stříbro (925/000).

Nabídka Oriens Store

Cílem podnikání je rozvoj v jiných zemích, a je tedy aktivní v České republice. Chtějí, aby šperky byly nejžádanější a nejúspěšnější značkou na světě. Cíl je ambiciózní, ale objevily se zvláštní věci.

Ale už nejste jen hodinky a šperky. Můžete si také vybrat doplňky, kabelky nebo parfémy. V e-shopu si můžete vybrat jasný filtr. Jedná se samozřejmě o prestižní značku, která není levná. Ale je to vítěz ceny, takže výrobky, které si zde zakoupíte za cenu, se v průběhu času neztratí. Může to tedy být ideální dárek a ideální investice.

Hledejte: náramky, náušnice, řetízky, náhrdelníky, prsteny nebo přívěsky. Mezi doplňky: šátky a šátky, klíčenky, pera, dětské potřeby, doplňky, kosmetické tašky, peněženky, deštníky nebo brýle. Kabelky nabízejí: klasika, spojka, tašky přes rameno, střední kabelky, velké kabelky, kufry, kufříky a tašky na notebooky, batohy. Mezi hodinky: ženy, muži, pro děti. Parfémy pro muže a ženy.

Můžete se inspirovat celou kolekcí: Gem Power Collection, Tribute Collection, Kaos Shock Collection, Real Sisy Collection, Mesh Collection, Mini Onix Collection, Super Power Collection, Sweet Dolls Collection, Straight Collection, Zodiac Collection, San Valentin Collection.

Hledáte Oriens store slevový kód? Náš web nabízí ten nejlepší Oriens store slevový kupón! Pokud vás zajímá Oriens store sleva, jste také na správném místě, denně pro vás aktualizujeme databázi slevových kódů, kupónů a těch nejzajímavějších slev z českého internetu.


Pomůžeme vám nakoupit levněji. Pomocí slevových kupónů, které zadáte v průběhu objednávky. Sleva se odečte z původní ceny a za svůj nákup tak zaplatíte méně. Všechny slevové kupóny u nás naleznete zcela zdarma.